måndag 22 februari 2016

Stash-o-meter: januari

Nytt år, nya friska stash-o-meter tag! In årets första månad kom en härva tuggummirosa Islington fingering från Kettle Yarn som, tillsammans med resterna från min Fine Tune (nystanen i bakgrunden), ska bli en Bees to honey. 
Jag har stickat en förut, i mörkare färger, som har blivit en riktigt favorit. Jag har haft den som huvudsaklig halsvärmare två vintrar nu, och garnet (BFL Sock från The Uncommon Thread och Tough Sock från Sweet Georgia) har överhuvudtaget inte noppat sig. Nu tänkte jag sticka en till i våriga pasteller. 

På utkontot finns en cowl och en mössa, den senare ytterligare en Sandbank som jag stickade i födelsedagspresent till min bästa Johanna efter att hon hade sett min på Instagram. Till den använde jag resterna från min Tambourine i Madeline Tosh DK. Mönstret är visserligen skrivet för worsted, med Tosh DK är åt det grövre dk-hållet och mössan vägde faktiskt exakt på grammet lika mycket som den jag stickade i Traveler Aran.
Januari
In: 400 meter
Ut: 457 meter

Totalt 2016 
- 57 meter  

Inga kommentarer: