onsdag 30 december 2015

Förra årets löften

Snart dags att tänka igenom mål och löften med stickåret 2016, men först en tillbakablick. Hur gick det egentligen med det jag hade föresatt mig för i år, nämligen att:

sticka något i flerfärgsteknik
Ja, det gjorde jag, till och med två olika projekt, Vitsippa och  Swedish Pancakes:
Är glad att jag vågade mig på flerfärgsstickningen och tänker att 2016 gärna får bli året då jag stickar en flerfärgsstickad tröja eller kofta. 

bli en ännu mera medveten garnkonsument 
Ja, i så måtto att jag har tänkt efter före och bara köpt garn till planerade projekt och inte bara för att det var fint, ett bra läge, det gäller ju att passa på osv. Jag skulle dock kunna bli ännu bättre på att sätta mig in i hela produktionskedjan för att göra mer medvetna val. Och beställa mindre som måste fraktas från USA.

föra en stash-o-meter 
Bästa löftet, check på det! Stash-o-metern har absolut bidragit till att jag har tänkt efter före och har sporrat mig att avsluta projekt. 

Inga kommentarer: