måndag 28 december 2015

FO: FunFunFun Shawl

Det här är ett projekt som jag stickade i somras. Mönstret passade perfekt att arbeta med samtidigt som en satt på verandan, fikade och småpratade eftersom det krävde såpass lite tankeverksamhet, samtidigt som färgbytena och de olika repetitionerna gjorde att det aldrig blev tråkigt (förutom det mosstickade partiet, jag glömmer alltid hur lite jag tycker om mosstickning. Men fint blev det). 
 Mönstret är skriver för DK-tjocklek, men eftersom jag hade två härvor Lush Twist från The Uncommon Thread som jag gärna ville använda så stickade jag min i fingering. Trots det blev sjalen härligt stor, nästan 200 gram gick åt. För alla detaljer, spana in projektsidan på Ravelry.
Det rosa garnet är Les Fleur och det gråspräckliga Confetti, båda från TUT. Det blåa är Casbah från Handmaiden som blev över efter mina Cloudland.

Inga kommentarer: