onsdag 2 september 2015

Stash-o-meter: augusti

Idag är det den första riktiga höstdagen i Lund. Luften är hög och klar och jag är kär i livet. Trots att att jag igår inte alls hann redigera så mycket text som jag hade hoppats, trots att jag har överdrivet mycket att göra. (Nu påbörjar jag den förhoppningsvis sista terminen med avhandlingen så "orimligt mycket att göra" kommer nog att vara ett återkommande tema framöver. Jag beklagar.) Men ändå sitter jag här och känner tillförsikt. Är glad för studenter som uppskattar min undervisning, för att jag börjar se slutet i avhandlingstunneln, för att jag i måndags lärde mig springa upp och ner under vattnet (typ så här. Obs, skryt! Obs, det är inte jag i videon!). Våren, schmåren, hösten är min absolut mest romantiska årstid. 

Okej, till saken. Stash-o-metern för augusti. Jag har inte köpt något garn *mental klapp på axeln* och inte heller maskat av något. Däremot växer min pangrosa kofta fram och med bara en ärm kvar har jag storslagna förhoppningar på den. 

Siffrorna ser alltså precis ut som för en månad sedan: 

In: 0 meter
Ut: 2639 meter

Totalt 2015
In: 4305
Ut: 5639
 - 1334

Inga kommentarer: