tisdag 9 juni 2015

Stash-o-meter: maj

I maj rasslade det till i stashen. Jag hade dels beställt två härvor från The Uncommon Thread i april som kom först ett par veckor senare, dels köpte jag garn till ett än så länge hemligt projekt. Ut kom blott ett par halvvantar i tjockare garn (jag har så mycket som måste fotas, damn you som tog min kamera!!! Visserligen förfogar hushållet (dvs Micke) över fler systemkameror, men de väger cirka fem kilo och kräver så stora väskor att de sällan följer med ut på spontana promenader under vilka vi oftast fotar), men jag har stora förhoppningar på juni.

Så här ser stash-o-metern ut när majs siffror är redovisade:

Maj
In: 1368
Ut: 123

Totalt 2015
In: 3585
Ut: 3000
Totalt: + 585
Jag har ju bestämt att jag enbart räknar det garn jag själv har köpt (och inte fått) och det garn jag har stickat ut (och inte givit bort) eftersom de är de siffrorna som jag är intresserad av att ha koll på. Därför har jag inte räknat med maj månads kanske härligaste garninflöde som jag vann i PomPoms senaste KAL *trumvirvel* nämligen fyra härvor fingering från Life in the Long Grass. Jag fick själv välja färg och eftersom garnet var en ren och otippad bonus så slog jag till på det första som mitt öga föll på, nämligen det helt smashing knallrosa vid namn Power. Ni förstår ju själva. Jag tänker att det ska bli en Arlin så småningom. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du lyckas alltid hitta de mest underbara turkosa nyanser, men det blev även en fullträff den här gången, en knallrosa fullträff.

Lovisa sa...

Tack! Det ska bli spännande att se till vad jag kan bära den, jag har inte så många knallrosa plagg i min garderob. Men jag tänker att det borde gå fint till mörkblått?

Anna sa...

När din stash-o-meter inte går ihop kan du göra som jag - vissa garnnystan MÅSTE man ha för sitt eget välbefinnande. Dessa nystan har man som i ett museum och tittar på ibland. Kanske man också plockar fram dem och sorterar om dem. Då mår garnsjälen bra ;-) !

Lovisa sa...

Oh, jag gillar hur du tänker!

Cajsa Hermansson sa...

Grattis till vinsten och yajks - din Arlin kommer bli smashing!

Lovisa sa...

Tusen tack! Jag har fortfarande inte lagt upp, men snart så! Chockrosa liksom, vad kan gå fel?