lördag 30 maj 2015

Stickhelg, inspiration och försvunnen kamera

För några veckor sedan var jag hemma i Skötet (Göteborg, staden där jag är född och uppvuxen och blev ordvitsskadad för livet). Västkustsektionen av Swedish Yarn Mafia bjöd in till stickhelg och vi hade det fantastiskt härligt både hemma hos Petra och i Lottas växthus. Vi stickade (duh!), stickquizzade och Karin höll en grym minikurs i att göra sin egen hatt. Tyvärr får ni varken se bilder på mig i min snitsiga fascinator (tema brittiskt kungabröllop) eller något annat eftersom min ryggsäck blev stulen på Da Matteo under helgens avslutande fika. Så oerhört störigt, både att behöva ordna med allt det praktiska, visserligen blev jag varken av med telefon eller plånbok, men det var ändå passerkort som skulle förnyas och lås som skulle bytas, polisanmälan och försäkringsbolag skulle styras och dessutom behövde jag försöka komma ihåg allt viktigt som stod i min kalender. I ryggsäcken låg även kamera och Ipad (damn you, vem som än tog den!) så alla mina bilder från helgen är borta. Det som finns kvar är två bilder i telefonen: 

 Mys i växthus.
Helgens sista fika, fortfarande lyckligt ovetande om väskstölden.

Så för att sammanfatta: jag lämnade Göteborg fylld av sticklust men utan möjlighet att kunna dokumentera den. Återkommer i ärendet.

Inga kommentarer: