måndag 25 maj 2015

Stash-o-meter: april

Käre värld, jag är konsekvent sen med att uppdatera min stash-o-meter, men, bättre sent än aldrig, här är siffrorna för april: 

April
In: 0
Ut: 535

Totalt 2015
In: 2217
Ut: 2877
Totalt: -660
Notera att jag alltså inte köpte något garn under april, om en inte räknar garn som beställdes då men kom först i maj, men det har jag bestämt mig för att inte göra. It's my blog and I cry if I want to. Men jag kan ju säga som så att maj inte kommer att gå till historien som månaden då min stash minskade. Utposten är för övrigt en sjal som förhoppningsvis snart kommer att förevigas på bild.
Nu ska jag strax lämna kontoret för att våghalsigt försöka att ta mig hem. Ikväll firar nämligen hela Lund Måns Zelmerlöv (seriöst, VAD är ett Zelmer? Har inte kunnat släppa den tanken på hela dagen, den har orsakat lika mycket huvudbry som frågan om Lars Adaktusson har haft en förfader som hette Adaktus?) som kommer att uppträda på Stortorget, trafiken är avspärrad och Månsmazarinerna säljs på varje välsorterat konditori. Jag är oerhört ointresserad av allt Mello- och Eurovisionrelaterat, men de senaste dagarna har fått mig att inse hur mitt sportintresse antagligen ter sig för den oinvigde. Nåväl, önska mig lycka till. 

Inga kommentarer: