söndag 19 april 2015

Stash-o-meter: mars

Hej bloggen! Här har det varit tyst ett tag, framförallt på grund av slutskrivande av avhandling (jag kan förvarna om att det nog kommer att vara ett tillstånd månaderna framöver), men jag lever och har det bra ändå. Jag skriver om dagarna, stickar och konstsimmar om kvällarna. Är så nykär i konstsimmet. Ni vet när en precis hade börjat sticka och upptäckte Ravelry och förlorade sig i mönstersurf? Den känslan har jag just nu inför att youtuba konstsimma.

April alltså, den här månaden går så fort och jag inser att jag ligger efter när det gäller stash-o-metern, men här kommer den, med påfyllnad på både in- och utkontot. 

In kom två härvor till från Plucky, primo fingering i färgen Fat fish blue, köpt under en instant gratification-uppdatering på Etsy (vilket innebär att de skickas med en gång) och en härva Malabrigo sock i den perfekta rävrödbruna Botticelli Red. Plucky-garnet ska bli en sjal och Malabrigo socken sitter som synes redan på stickorna. Jag har matchat det med en härva Lush Twist från The Uncommon Thread i färgen Naval Officer som jag hade liggandes hemma. Tillsammans ska de bli en Rayures.
Jag har avmaskat mössan Vitsippa och halvvantarna Swedish Panncakes, båda från senaste PomPom. Här ligger de och blockar till sig och jag passade på att ta bilder av dem under en promenad på Orust i påskas, snart på en blogg nära dig. Mina första flerfärgsprojekt! Hurra för det! 

Mars
In: 1116
Ut: 450
Totalt: + 666 (hehe)

Totalt 2015
In: 2217
Ut: 2342
Totalt: - 125

Bara ynka 125 meter mer utstickat än inköpt. Men planen är att inte köpa något garn i april och förhoppningsvis avmaska ett par projekt. Med tanke på att det är Swedish Yarn Mafia-träff i Göteborg i maj är ju risken överhängande att det blir en tung post på inkontot nästa månad.

Inga kommentarer: