tisdag 3 februari 2015

This just in

Utan att framstå som en total stickhipster så kan jag säga att jag inte trodde att jag skulle skriva ett blogginlägg om mitt sug efter mellanraggi. Men Järbo har släppt en kollektion på tema VM i Falun och längdskidor + stickning = världens bästa kombination. 


Två frågor uppstår dock: varför är Danmark med? och hur ska jag hantera det faktum att jag verkligen inte tycker om gult och därmed inte känner mig sugen på att sticka de svenskmönstrade sockorna, jag kan ju inte gärna sticka norska sockor mitt under brinnande VM?

Apropå raggsocksgarn, ni har väl inte missat Arne och Carlos för Regia?

Bilden är skamlöst lånad från Garnkorgen.

4 kommentarer:

sofi sa...

Arne och Carlos-garnerna ska jag verkligen försöka få tag på! De är supersnygga :D

Lovisa sa...

Ja, visst är de! Till och med jag, som varken är ett stort fan av varesig strumpstickning eller alltför mönstrade garner, blir sugen.

ChW sa...

Jag håller med! Och du får väl sticka de regnbågsfärgade eller de som heter VM-print, det är i alla fall inte opatriotiskt.

Lovisa sa...

Ja, det lutar åt dem!