måndag 2 februari 2015

Stash-o-meter januari


Hej februari, hej årets första stash-o-meter! Januari har varit en bra månad, jag har maskat av Fine Tune, ett par sockor i dk-tjocklek, koftan Sophie och ett hemligt litet projekt. Framförallt Sophie är, om jag får säga det själv, och det är trots allt min blogg and I'll cry if I want to, fantastisk, min bästa kofta någonsin (okej, jag har stickat i ett och ett halvt år och har hittills åstadkommit fem koftor, men ändå). Jag premiärade den i helgen då jag var i Stockholm och den fungerade både som värmande plagg under kappan och vid föreläsningar såväl som på mingel, drinkar och middagar. Planen var att fota den igår, den här årstiden är det bara om helgen som jag är hemma när det är ljust, men det aggressivt snöblandade regnet satte stopp för det. Min fotorutin består annars av att jag och Micke fotar antingen på gården, på gatan eller i parken utanför. Det blir inte alltid en genomtänkt variation på bilderna, men det är effektivt och det blir gjort. 

In har det kommit en härva sockgarn från Sweet Georgia Yarn eftersom jag var sugen på att sticka strumpor vilket inte händer så ofta att jag har en sockgarnsstash. Men eftersom jag gärna skulle vilja ha fler hemstickade strumpor bejakade jag suget och beställde hem ett mörkt hallonfärgat garn som sitter på stickorna as I type.

Tack vare både kofta och cowl kan det vara så att stash-o-metern peakar redan i januari. Så här ser siffrorna ut: 

In: 389 meter 
Ut: 1661 meter  

Totalt: - 1272 meter

Inga kommentarer: