torsdag 26 februari 2015

Har ni sett Andi Satterlunds senaste mönster? Jag har alltid varit väldigt svag för hennes design (koftor som gjorda för vintageklänningar = win!) men stundtals varit tveksam till att nästan alla mönster är skrivna för tjockare garnkvaliteter vilket jag har svårt att få att gå ihop med figurnära koftor med hög midja. Därför blev jag extra glad när jag såg att hennes senaste mönster, Mary Mead, är tänkt för sport weight! Vill lägga upp pronto. Men det ska jag inte göra eftersom jag redan har så många projekt igång (vad hände med min monogamstickning?). Istället ska jag strax ta en lunchpromenad och hämta ut mitt Plucky-paket och därefter fortsätta att skriva, skriva, skriva så att jag har möjlighet att titta på skid-vm. Skriv, skidor, stickning och sömn, så kan en sammanfatta mina veckor just nu.
© Andi Satterlund

Inga kommentarer: