måndag 26 januari 2015

Nyårslöften

Men hur gick det med förra årets nyårslöften då? Detta föresatte jag mig inför 2014: 
Lära mig flätstickning
Lära mig flerfärgsstickning
Bli en mer medveten garnkonsument och anstränga mig för att välja schyssta ekologiska och djurvänliga alternativ och fortsätta att försöka stödja mindre företag och indieproducenter framför exempelvis Drops. Dessutom tänkte jag börja föra en stash-o-meter för att få en bättre överblick
Flätstickning, varför trodde jag att det skulle vara så svårt? Jag älskar flätstickning, vill ha flätor på cirka allt! Check på det löftet alltså. 

Flerfärgsstickning... alltså, det har jag fortfarande inte givit mig riktigt på. Tänker att jag ska börja med något mindre projekt, men så kommer det alltid något annat i vägen. Men i år ska förhoppningsvis åtminstone någon liten flerfärgsstickad halvvante komma till världen. 
När det gäller min garnkonsumtion så har jag fortsatt att fördjupa mig i olika alternativ och valt att handla från mindre företag. Naturligtvis är det en kostnadsfråga, men det är en prioritering som jag har valt, och har haft möjlighet att välja, att göra. Att åka till Brighton och köpa garn direkt från producenterna kändes extra bra. Jag tycker om att välja ut ett garn för ett specifikt projekt och njuta av det snarare än att hamstra. Jag förde ingen stash-o-meter under förra året, men i år då djäklar!

Mina sticklöften inför 2015 lyder alltså som följer: 

Sticka något i flerfärgsteknik
Bli en ännu mera medveten garnkonsument
Föra en stash-o-meterInga kommentarer: