måndag 12 januari 2015

Is this the light of a new day dawning? A future bright that you can walk in? No it's just another Monday morning. Do it all over again oh baby.


Jag läser How to build a girl av Caitlin Moran om en uppväxt under 90-talet, fylld av indiepop, och är oerhört musiknostalgisk. Så förbered er på fler citatrubriker framöver. 

Idag är det så oerhört mycket måndag. Det känns som om allt jag borde göra, alla beslut som borde fattas, är avhängiga av att andra människor ska svara på mail (vilket de såklart inte gör). Och så har jag druckit för lite kaffe. 

I denna sinnesstämning surfade jag in på Plucky's hemsida när deras uppdatering redan hade pågått i cirka tio minuter. Jag trodde att allt skulle säljas slut på under minuten, men icke. Så jag beställde två härvor. Tänker att de kommer att komma om en månad eller så, lagom till skid-VM (är även lite ledsen över det tomrum som har uppstått nu när Tour de Ski är över). Egentligen har jag just nu konsumtionsbegränsning, vilket är nyttigt, men undantaget som bekräftar regeln osv. 

Apropå det så tänkte jag införa en stash-o-meter 2015 och räkna på hur mycket garn jag köper respektive stickar upp under året. Det vore roligt att se hur mycket jag egentligen gör av med, och ytterligare en morot att bara köpa garn som jag har en plan för. Jag har inga mål satta i meter eller kronor, men en önskan om en aktiv stash i omsättning, snarare än hamstring.


Inga kommentarer: