fredag 9 januari 2015

FO: Loch


Ännu finns det några projekt från förra året som jag inte har visat, jag tänkte gå igenom dem innan stickåret 2014 sammanfattas. 


Någon gång i november (när Micke var i Roslagen i en vecka och jag hade långa Vänner-maraton med mig själv) så stickade jag ett par vantar. Jag använde mönstret Loch från Tin Can Knits, samma mönster som mammas mössa som jag stickade i början av året. 


Mönstret i sig är riktigt bra, men vantarna blir alldeles för långa. För att undvika det så gjorde jag några justeringar, om du är sugen på att sticka ett par så har jag antecknat dem på projektets Ravelry-sida
Garnet är Lush från The Uncommon Thread, jag använde den halva härva som blev över efter det att jag stickade Cloudland. Det är en så fantastisk kashmirblanding att jag skulle vilja fylla ett bollhav med härvor och tumla omkring i. Eh ja. Förlåt för eventuella mentala bilder. Men om jag skulle lista mina favoritgarnbaser så skulle det se ut så här: 

1. MCN
2. BFL
3. Merino 

Slut på information.

3 kommentarer:

sofi sa...

Jättefina vantar!! Och jag skriver också under på din favvogarnslista!

Kat Linn sa...

Färgen alltså, helt magisk!

Lovisa sa...

Tack hörrni! Färgen är något av ett guilty pleasure...