måndag 19 januari 2015

FO: Cross Country Headband

 Varför stickning är en så grym hobby del 3536: behövde ett pannband. Stickade mig ett pannband. 


Det här projektet stickades en lördag före jul. Med dubbelt garn (Tosh Vintage) i worsted weight och stickor 5.5 gick det snabbt som vinden. Jag behövde helt enkelt ha ett pannband när jag är ute och springer och hittade det här mönstret. Visserligen hade jag nog kunnat improvisera ett själv, men jag tycker ändå att det känns fint att stödja mönsterdesigners och dessutom är jag ganska lat. 

Det håller öronen varma, sitter på plats en hel löptur och färgen gör mig glad och det är faktiskt allt jag begär av ett pannband. 
Här springer jag avslappnat och naturligt mot kameran.

4 kommentarer:

sofi sa...

Väldigt fint pannband! Jag letade i säkert 1 timme efter ett som jag gillade för ett tag sedan. Slutade med att jag gjorde ett enkelt i patentstickning själv. Men det du gjorde var väldigt fint, får hamna bland favoriterna på Ravelry.

Och snygg avslappnad springstil du har :P

Lovisa sa...

Tusen tack! Jag hade också förvånansvärt svårt att hitta ett bra mönster, de allra flesta hade varit perfekta att strosa omkring i, men inte funkat att ha när en tränar.

Och tack! Så tjusigt springer jag alltid.

Emma Ormegard sa...

Åh vilket fint! Jag behöver också sticka ett känner jag nu, tänk vad mycket bättre jag kommer bli på att springa då! ;)
// Tjej som precis hittat din blogg och redan scrollat tillbaka så långt det gick :)

Lovisa sa...

Tack snälla, vad roligt att du har hittat till bloggen och dessutom scrollat dig bakåt! Jag är övertygad om att en springer mycket bättre om en bär färgglada kläder och ett stickat pannband, på riktigt.