fredag 23 januari 2015

Året som gick

Januari är visserligen snart slut, men här kommer en sammanfattning av året som gick. 2014 var på många sätt ett bra år. Jag jobbade väl intensivt inför mitt slutseminarium i maj och missade helt våren, det vill jag inte göra i år, men jag hade en fin sommar och andra halvan av året har varit den klart bästa. Institutionen har flyttat till nya stora lokaler och jag och min roomie Katarina har tillsammans lyckats skapa bra rutiner. Vi skriver i fokuserade arbetspass och så peppar vi varandra att träna och springa. Vem hade i början av året kunnat tro att det enda som jag skulle köpa på mellandagsrean var ett par löpartights? Och sitter här och funtar på om jag inte skulle skaffa ett par träningsgummiband att ha på kontoret för att träna lite styrka i pauserna?

Nu är det här inlägget på väg att bli väl arbetsrelaterat, men det är ju vad jag ägnar mest tid åt. Annars hann jag under 2014 med att besöka Berlin, Paris, Köpenhamn, Brighton, Manchester, Leeds och Kalmar. Jag bodde kvar på mina 42 sekelskifteskvadrat och jag var fortsatt kär. Och så har jag naturligtvis stickat: 


2 kommentarer:

sofi sa...

Åh, koftan på den översta bilden? Vad är det för mönster? Den var jättefin!

Lovisa sa...

Tack! Mönstret heter Lush, och jag rekommenderar det verkligen. Här är hela posten om det: http://www.purlfect.com/2014/01/fo-lush.html