tisdag 28 oktober 2014

Stashbot

Godmorgon tisdag! Innan jag åter dyker ner i helt andra typer av texter så kommer här ett tips om min nya favoritapp; StahBot. Den är utvecklad av personerna bakom KnitBot och visar helt enkelt hur mycket garn du behöver för olika projekt. Du väljer exempelvis om du ska sticka en kofta, anger bystmåttet och vilken typ av kofta det är sett till längden tillsammans med antalet maskor per centimeter eller inch och sedan anger appen magiskt exakt hur många meter eller yards garn som kommer att gå åt. Smidigt, perfekt i, eh, pressade garnköpslägen, och extra plus för användarvänligt gränssnitt och snygg design. Jag testade den för att se om de 50 gram garn jag hade skulle räcka till ett par vantar, och det gjorde det och Stashbot hade rätt nästan på metern. Nu: tillbaka till antiken.


2 kommentarer:

Annika sa...

Å, den måste jag ha, ju!

Lovisa sa...

Ja, så bra!