måndag 20 oktober 2014

FO: Les Fleurs eller Cloudland II


Jag har stickat mig ytterligare ett par halvvantar enligt mönstret Cloudland, helt enkelt eftersom resultatet blir så bra och de passar som ... tja, handen i handsken. Den här gången använde jag mig av garnet Lush Twist från The Uncommon Thread, inköpt i Brighton i somras. Det är samma bas, MCN, som Cashbash från Handmaiden som jag stickade mitt förra par i. Jag älskar nyansen Les Fleurs; fuchsia med inslag av lila. Och det hela följer ju min allmänna stickproduktion av blått, blått, blått, någonting smaragdgrönt, blått, blått, blått, någonting knallrosa.
5 kommentarer:

Sweetassugar sa...

Så fina! Den där färgen alltså... för att inte tala om det vackra mönstret! Vilken inspiration du sprider. :)
//Sandra

Annika sa...

De är jättevackra! Det är så härligt när man har något sådant på händerna, så man blir glad varje gång man tittar ner på dem.

Lovisa sa...

Tusen tack båda två! Jag kan varmt rekommendera både garnet och mönstret. Jag har på mig halvvantarna as I type, och ja, det är härligt att titta ned på dem!

Anonym sa...

Men ååå, vad snygga! Och rosa i oktober och allt - så passande. Det är beundransvärt hur avancerad du har blivit på så kort tid. Och hur mycket du hinner!! Wow! (Själv har jag under min Rom-vistelse lagt ned stickningen.)

Lovisa sa...

Tack så mycket! Det här med stickningen har verkligen bitit sig fast... jag försöker hinna sitta en liten stund varje dag, ofta när jag ändå hade sett ett avsnitt av en tv-serie eller så. Men det får aldrig bli ett måste, och jag förstår om du har fullt upp med annat i Rom!