torsdag 18 september 2014

Stickklubb Malmö fyller ett år

Gemenskap känns som en bra sak att tala om så här i tider av politisk depression. En viktig gemenskap för mig är Stickklubb Malmö som förra veckan firade ettårsjubileum! Hurra för oss! Tänk att jag inte ens kände de här fantastiska personerna för ett år sedan? Vi högtidlighöll det hela medels cava och jubileumsmerch, speciellt framtagen för tillfället (merchen alltså, inte cavan). Idén föddes när Elin och Anneli var och hälsade på mig på Orust i somras (och jag kan inte ta åt mig äran för något utöver att eventuellt ha bistått med en kreativ miljö), och vi började att skissa på vad som skulle bli en logga att låta trycka på projektpåsar. Och här är den nu i all sin glans: Om någon skulle vara sugen på att joina oss så träffas vi torsdagar i ojämna veckor på Grand Öl & Mat från klockan 18.00 och så länge vi vill och orkar. All kommunikation sker i vår grupp på Ravelry, och det är bra att ha span på trådarna där eftersom det händer att vi ses utöver de ordinarie träffarna, kanske för att sticka på Kallbadhuset, spinna i parken eller bara hänga.

2 kommentarer:

Annas garndrömmar sa...

Å, jag känner mig faktiskt lite sugen på nya stickkontakter! Men får man komma med fast man bor i Lund?! ;)

Lovisa sa...

Jamen självklart, vad kul! Jag bor också i Lund!