fredag 29 augusti 2014

Tillbaka

Konferenspresentationen gick naturligtvis utmärkt, och jag är nu tillbaka i Lund fylld av energi av att ha träffat så många trevliga forskare och känslan av att vara del av ett större sammanhang. Det är en process detta att skriva klart en avhandling, och den är inte alltid helt enkel. Jag som är bra på att ha många bollar i luften och älskar att hålla i flera projekt samtidigt arbetar nu med att lära mig att fokusera helt på bara ett enda sak, och att sitta själv framför datorn och tänka, skriva och finslipa. Men jag får lov att göra det i fakultetens nya campus, LUX! Igår var det stor invigning med tal, ballonger, mingel, nycirkus och jag deltog i en stafettföreläsning som en del i festligheterna (fast jag bara borde fokusera på slutskrivandet, jag vet). 

Anyroad, håll i er för två inlägg om garnshopping i Leeds och Manchester!

Bildcred: www.ht.lu.seInga kommentarer: