fredag 13 juni 2014

Paris!

Idag åker jag till Paris! Där visas just nu en stor utställning om kejsar Augustus med anledning av att det i år är 2000 år sedan han dog. Den samlar många föremål, bland annat friser som visar slaget vid Actium, som annars är svårtillgängliga att få se, så i början av förra veckan bestämde jag och min kollega Fredrik oss för att vi helt enkelt åker dit, trots tusen saken som måste göras före midsommar, för herregud vad jag hade ångrat mig annars. Vi stannar till måndag och minst en garnbutik ska allt hinnas med att besöka, förutom allt historiskt!

Jag har varit i Paris en gång förut för tre år sedan, tillsammans med Micke. Då såg det ut så här:


2 kommentarer:

Kristina sa...

Ha så väldigt skoj. Vi gick förbi utställningen när vi var i Paris i maj och jag tänkte: den skulle Lovisa gå på! Och så är det. KAn fö tipsa om falafel på Rue des Rosiers i Marais (L'As du Fallafel) som Guardian hade på lista över bästa falafel i världen och god var den. Grillad aubergine till! Är du bakelsesugen har jag lite andra tips (som vi fick av en parisare). Bara att mejla isf. Kram!

Lovisa sa...

Tack, och tack för tips! Jag var bara tvungen att se utställningen (imorgon är det dags), och Paris är ju inte helt fel det heller... Vill gärna ha bakelsetips! Puss!