onsdag 21 maj 2014

Två nya svenska stickpoddar

Det är spännande att följa utvecklingen av svenska stick- och virkpoddar. Jag tror att Stickpodden har betytt mycket för att bryta mark och introducera konceptet podcast inom stickvärlden (jag kan för lite om handarbetsvärlden generellt för att uttala mig om den) och än så länge känns marknaden långt ifrån mättad. Det som jag gillar extra mycket med stickpoddar i relation till andra poddar är att lyssna på något som handlar om exakt det jag samtidigt själv ägnar mig åt, dvs stickning. 

Häromdagen lyssnade jag på första avsnittet av Rätt Avigt som görs av fem Stockholmsbaserade brudar och som jag tror har all potential att bli riktigt grym, jag började prenumerera på podden cirka tre minuter in i lyssnadet. När jag gick in på deras blogg så såg jag en kommentar om podden Skapligt Kreativt som jag inte alls känner till? Spännande! Om jag inte har fel så finns just nu Stickpodden, Virkat - en podcast, Rätt avigt, Skapligt Kreativt och vidcasten Stick och spinn. Har jag glömt någon? 

Uppdatering: nu finns även Bara 1 till stickpodd!

4 kommentarer:

Annika sa...

Oj, de ska jag lyssna på! Tack!

Lovisa sa...

Varsågod - kul att kunna komma med lite lyssningsinspiration!

Linda Forsberg sa...

Så roligt att du hittat till oss och tack för din tipslänkning! :)
/Linda

Lovisa sa...

Såklart, länkkärlek är en del av det fina med stickvärlden!