måndag 26 maj 2014

SoftCables

Av någon högst outgrundlig anledning har jag inte tidigare vågat mig på flätstickning, men det var ju ett av mina stickrelaterade nyårslöften att göra det och här är resultatet: armvärmarna SoftCables av Rililie och jag har bara gott att säga om det som första flätprojekt. Vill just nu sätta flätor på cirka allt. 

Garnet är Tosh Vintage som jag ju älskar, i samma färg som jag använde till halvvantarna nedan, nämligen Pop Rocks. 

Den enda modifieringen som jag gjorde var att korta resåren upptill för att få garnet att räcka. 

5 kommentarer:

Annika sa...

De här var superfina de med. Flätorna ser ju jätteproffsiga ut!

Lovisa sa...

Tack rara för två fina kommentarer! Flätstickning är det nya!! (Rosa nagellack däremot är alltid inne.)

Emil Carlsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Luxxie - kreativt kaos sa...

Jättefina! Det verkade så läskigt med flätor tyckte jag med, men när man väl provat så är det ju inte det alls. Bara roligt tycker jag, och nu blev jag jättesugen på att sticka ett par precis lika armvärmare. Så fint mönster och det gjorde sig så himla bra i den rosa! Gah, så fint!

Lovisa sa...

Gör det! Jag kan som sagt verkligen rekommendera mönstret, och en härva räcker precis (jag tror att jag fick göra resåren några varv kortare eftersom jag stickar löst men här inte brydde mig om att gå ner i stickstorlek eftersom de ändå ska sitta lite löst).