måndag 26 maj 2014

Pop Rocks!

De här halvvantarna stickade jag färdigt någongång i mars och de har värmt mig om mornarna fram till ungefär nu när sommaren slog till. Jag älskar färgen och hur den går att kombinera med rosa detaljer i sjalar och liknande. Jag klär mig ju sällan aldrig i rosa plagg, men kan älska det som knallig accessoar.

Mönstret heter Spiced cocoa och jag upptäckte det genom Mias blogg, så tack Mia <3! Garnet är Tosh Merino som är ett singelspunnet garn, vilket jag i vanliga fall är lite skeptisk till, men jag tycker att det funkar fint till just vantar. En härva räcker precis till två par, så jag gjorde ett till mig och ett till min kusin Suss.  


 
4 kommentarer:

Annika sa...

Vilka snygga halvvantar, och så fint det blev på fotona med nagellacket till!

Anonym sa...

Mycket snygga! Jag är själv väldigt sugen på att ge mig i kast med ett par "Elsa", http://www.ravelry.com/patterns/library/elsa-8

Anonym sa...

Mycket snygga! Jag är själv väldigt sugen på att ge mig i kast med ett par "Elsa", http://www.ravelry.com/patterns/library/elsa-8

Lovisa sa...

Tack! Ja, Elsa är ett så vackert mönster! Ett tips dock: sticka dem inte i det föreslagna garnet, Malabrigo lace har en otäck tendens att filta och noppa efter bara ett par gånger, vilket är synd eftersom det är ljuvligt mjukt och finns i så fina färger.