söndag 13 april 2014

You see, there are still faint glimmers of civilization left in this barbaric slaughterhouse that was once known as humanity. Indeed that's what we provide in our own modest, humble, insignificant... oh, fuck it.

Hej bloggen, 

har haft världens lugnaste helg. Jag hade deadline i fredags (deadlines är det nya svarta i mitt liv just nu) och har numera ett seriöst utkast till inledningskapitel. Av fredagskvällen kan vi lära oss följande: 1) att ha skrivit är oerhört tillfredsställande 2) det går att äta för många gojibär 3) jag är inte tjugo längre, dvs jag blir numera trött av allnighters.

Så lördagen ägnades åt promenader och The Grand Budapest Hotel. Jag älskar Wes Anderson, men jag önskar att fler av hans filmer hade klarat Bechdeltestet vilket hade gjort dem ännu bättre. Kämpa Wes!

Imorse vinkade jag och Micke som skulle till Stockholm och sedan tonårssov jag ett par timmar till innan jag småfixade runt med påskris och matlådor (jag säger bara rökt tofu med alger, två av mina favoritsmaker i samma och jag säger bara veggie 4 life!) innan jag lyssnade på senaste stickpodden som bland annat handlade om stickresan till Köpenhamn som jag hade äran att få följa med på, men det förtjänar nästan ett eget inlägg. Toodles!

Inga kommentarer: