onsdag 26 mars 2014

PomPom KAL: Erase / Rewind

När jag var i Göteborg förra helgen insåg jag det oundvikliga: jag måste repa upp hela min påbörjade Amenoato. Jag fick inte öljettspetsen att stämma, det blev fel redan de första varven och jag, som lever efter devisen att en extra k2tog för att rätta till en maska för mycket aldrig har skadat någon, fick hålla på så varv efter varv och därmed också bara öka hälften så mycket som mönstret krävde. När jag nu närstuderar bilden av koftan i PomPom så ser jag att det är en öljett direkt efter halslinningen som sedan inte övergår i en öljettrad - något som jag trodde var ett misstag som jag gjorde. Ye well. Det är bara att repa upp och ge sig i kast med de frikkin ärmnupparna igen. Som plåster på såren så hittade jag åtminstone tjusiga knappar på KnappKarlsson. Och den goda nyheten: PomPom har startat en PomCast! Än så länge finns den inte på Itunes, men en kan lyssna här. Tack Nina för tipset!


Inga kommentarer: