torsdag 13 mars 2014

Hong Kong Pearl

Se vilken snitsig Hong Kong Pearl som Linda har stickat till mig: 

Jag hakade på en såndärn handarbetesutmaning på Lindas Facebook och ska slöjda något åt henne, Sofia och Marie. Det har jag ännu inte gjort. Jag skyller på avhandlingen. En är helt enkelt inte riktigt normal när en slutskriver och även om jag försöker hålla helger lediga och liknande så är det ändå en så himla intensiv period av berg- och dalbana mellan total hybris (ingen har satt in det här materialet i ett sammanhang som jag *känner hur forskningsfronten flyttas framåt*) och uppgivenhet (varför tyckte jag att det var en bra idé att ge mig på det här materialet? tvåhundra inskrifter på grekiska och latin? etthundrasjuttio frikkin mynttyper från Mindre Asien? Jag kommer aldrig att bli färdig?). Anyhoooow, nu fokuserar vi på hur fin, ljusblå och fluffig min Hong Kong Pearl är. Är riktigt sugen på att själv sticka en efter Eddys toppenmönster. Kanske i gnistrande safirblått eller smaragdgrönt?
2 kommentarer:

Linda sa...

Du får ta det lugnt med tillbakapysslandet - har full sympati för avhandlingsstress :-) Men kul att pärlan kommit till användning! Är sugen på att göra en till mig själv också (men det finns ju så många fina saker en vill sticka)!
Kram!!

Lovisa sa...

Ja, pärlan är toppen! Och tillbakapysslandet kommer när du minst anar det!