torsdag 27 februari 2014

Virkat - en podcast


 Ni har väl inte missat att lyssna på Virkat, en podcast om, ja, virkning (och en del stickning). Jag har klämt de två avsnitt som hittills har kommit ut och gillar det mycket, inte bara för att jag alltid crushar lite på alla som talar norrländska. Hurra för fler svenska handarbetspoddar! 

I övrigt ska jag innan veckan är slut lämna manus till mitt slutseminarium (sista seminariet innan slutskrivandet tar vid), så det är mest det som jag ägnar mig åt dessa dagar. Många sidor avhandling är det. Och många latinska fotnötter.

Men det finns hopp om liv. Idag var första morgonen som jag bländades av solen genom takfönstret på mitt arbetsrum, ett säkert vårtecken om något. Och nästa vecka, som väntar på andra sidan dödslinjen, har jag redan nu utnämnt till the week of freedom. 3 kommentarer:

Kim sa...

Jag hade helt missat att den podcasten fanns, så kul! Nu vet jag vad jag ska ägna kvällen åt!

Lovisa sa...

Vad kul! Så precis att avsnitt tre nu är ute!

Lovisa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.