måndag 3 februari 2014

Interweave Knits spring 2014

Har ni sett senaste Interweave Knits, vars mönster nu har kommit upp på Ravelry? Flera av dem verkar att vara to die for, jag kommer definitivt att plocka ett nummer när tidningen kommer ut i butik. 

Spana exempelvis in Lovebird sweater, Meltwater pullover, Sunshine Canyon tee (vid senaste stickklubben talade vi om potentiella tröjor att sticka i lin, och denna känns som ytterligare en kandidat) och Star House cowl.

Jag gillar också att mönstren känns just våriga och varma nog att kunna bäras de närmsta månaderna (vill bara sätta på mig en jeansjacka och en Star House cowl och ta den där första utomhuskaffen för våren, och då är jag inte ens en jeansjackstjej), snarare än somriga.

3 kommentarer:

Pelin sa...

JA! Har suktat efter den cowlen också, massa fina mönster!

iNina sa...

Har redan köpt den digitala versionen. Pratade med en på stickklubben (Sinja?) om att jag betalade 2.99 dollars istället för 6.99. Extrapris på något sätt. Kolla på nätet om det räcker med digital version för dig! Gick smidigt och man kan ju skriva ut själv...

Lovisa sa...

Bra tips där, även om jag alltid älskar en fysisk tidning... Både Pressbyrån och Presstop brukar få in den, så det är ju smidigt att köpa.