onsdag 15 januari 2014


Veckans Ravelryfavorit är lite otippad för att vara jag, nämligen en långsmal sjal (jag gillar annars stora sjalar) vid namn Saroyan. Min kollega Helene har precis maskat av en i Madtosh pashmina och premiärade den igår - så fin. Sjalen har en kant av löv, och det var det som verkligen fick igång mig. Jag har nämligen drygt en härva murgrönsfärgat garn över sedan jag avslutade min Lush (mer om den snart, jag ska bara vara hemma i dagsljus så att den kan fotas), sådär irriterande för mycket för halvvantar men för lite för ett plagg, men nog alldeles perfekt till en Saroyan!

3 kommentarer:

Mrs. Greenbranch sa...

Verkligen fin sjal! Jag gillar också Marin väldigt mycket. Lite i samma stil.

Pelin sa...

Kan man få för många löv liksom? Är sugen på dessa http://www.ravelry.com/patterns/library/elsa-8
Köpte ju boken innan jul men har inte vantat löss än.

Lovisa sa...

Ja, jag med - har också köpt boken men ännu inte stickat någonting från den. Har till och med en härva Malabrigo lace liggandes...