onsdag 8 januari 2014

Nyårslöften

Snart kommer en årssammanfattning, men dessförinnan: det nya årets stickrelaterade löften!

De är att:
Lära mig flätstickning
Lära mig flerfärgsstickning
Bli en mer medveten garnkonsument och anstränga mig för att välja schyssta ekologiska och djurvänliga alternativ och fortsätta att försöka stödja mindre företag och indieproducenter framför exempelvis Drops. Dessutom tänkte jag börja föra en stash-o-meter för att få en bättre överblick. Däremot blir det inga löften om antal meter ut eller in, stickningen ska vara fri från måsten!

I övrigt har jag inga nyårslöften, något säger mig att det kommer att räcka med att skriva klart avhandlingen.


Sheep
(Klicka på bilden för källa)

2 kommentarer:

Pelin sa...

Väl valda löften!

Lovisa sa...

Tack! Vi får se hur det har gått med dem i slutet av året! :)