onsdag 4 december 2013

Trettio!

Hej raringar,

här sitter jag och bara myser pga har ägnat den senaste tiden åt att fylla år (älskar födelsedagar! *ensambarn*). Jag brukar fira med ett kombinerat jul- och födelsedagskalas och trycka in alla mina favoritpersoner i min ganska lilla lägenhet (drygt en person per kvadrat brukar vara ett bra förhållande) men ville göra något ännu större nu när det är jämt och allt, så jag, Lina, Cissi och Lisabet, som firade våra 25-årsdagar med en rejäl fest på temat Hedwig and The Angry Inch (världens bästa film/musikal, hemläxa om du inte har sett den!), inklusive att vi byggde upp Berlinmuren i en paradvåning vid Davidshall, slog oss återigen samman och den här gången hyrde vi suellska villan och bjöd in våra hundra närmsta vänner på temat Livet efter detta. Så jag satte på mig guldklänningen, tyllkjolen, limmade på fjädrar på ögonen och hade lika många i håret och firade in mitt nya decennium som påfågel (symbolen för kejsarinnornas apotheos) tillsammans med vänner och familj, med favoritdrinken death in the afternoon i handen (bubbel och absint) i Malmös finaste 1700-tals villa. Så himla underbart. Så himla underbart att jag inte ens hann fota, men förhoppningsvis gjorde andra det och kan visa.

Själva födelsedagen i går var också den strålande (förlåt för världens mest översvallande blogginlägg, men allt är så fint och jag är så himla tacksam över typ livet): jag blev sjungen för, fick paket, blev bjuden på lunch, fick blomsterbud, hittade två perfekta blåa vintageklänningar, i fönstret på Erikshjälpen stod gräddkannan min Gefle-servis saknar, jag åt mat innehållande mina favoritingredienser (pasta, parmesan, kantareller och champagne), jag drack bubbel, stickade, såg på skidor, Johan Olsson vann bragdguldet och jag har redan sagt meningen "när jag var ung" två gånger, så ni förstår ju att jag inte har hunnit blogga.

2 kommentarer:

Luxxie - kreativt kaos sa...

Det låter ju helt underbart! När en har haft sådanna härliga dagar då ska man vara översvallande! :) Grattis i efterskott!!

Lovisa sa...

Tusen tack! Ja, en är ju lite uppfylld av allt härligt.