onsdag 11 december 2013

Julgarnsförsäljning

Åh, idag skulle jag ha velat vara i Göteborg och gå på julgarnsförsäljning med TantKofta och MagasinDuett. Jag var faktiskt hemma i Götet (jag flyttade till Skåne för tio år sedan, men Göteborg är staden jag föddes och växte upp i) i måndags för att träffa Gunhild, min bihandledare, och arbeta med mitt latinska och grekiska material, och hade någonslags plan på att kanske kunna arbeta hemifrån mina föräldrar en dag och därmed kunna stanna kvar, men det gick helt enkelt inte att få ihop. Suck. Inte för att jag behöver mer garn egentligen, men för att det hade varit så kul att få träffa dessa fantastiska kvinnor i verkligheten! Men jag hoppas att Elin kommer iväg så att jag kanske får klappa lite vid nästa Stickklubbsträff. Tills dess tröstar jag mig med en av mina bästa jullåtar, Håkan är med såklart så det blir lite Göteborgsfeeling: 


2 kommentarer:

Pelin sa...

Sitter på tåget nu:) Avlägger rapport senare!

Lovisa sa...

Åh, vad kul - jag ser framemot rapport!