måndag 11 november 2013

Stockholm

Hej! Här sitter jag och äter en clementin och är allmänt i julstämning efter att ha upplevt mitt livs hittills främsta Arne Weise-ögonblick: att bli inspelad i universitetets julstudio. Snart i en julkalender nära dig! 


Anyroads. I fredags åkte jag som sagt till Stockholm för att träffa min handledare och ägna dagen åt att diskutera avhandlingen och dess upplägg. Jag passade på att stanna över natten och hade på så vis tid att besöka bland annat Litet nystan för inköp av röd ceder för att undvika mal och andra småkryp bland mina garner. Visserligen bor jag i ett drygt hundraårigt hus, i en lägenhet full av gamla klänningar, så om mal och pälsängrar hade varit intresserade borde de redan ha dykt upp, men bättre safe than sorry tänker jag. 

Ett kleinblått Malabrigo och ett matchande nystan italiensk angora kan också ha följt med.
Avslutningsvis promenerade jag lite till och såg fina plastblomster på Myrorna innan jag åkte hem till Åsa & Martin i bohemian Bagarmossen, hängde med dem, Tage och George innan jag hoppade på tåget söderut igen. Bra helg!

Inga kommentarer: