onsdag 13 november 2013

FO: Winding Way

Woop, woop, mina Winding Way är klara! Mönstret är från Tin Can Knits och garnet är Cascade Heritage. Så nöjd med båda! Mönstret är välskrivet och stickningen bara flyter på och garnet och mjukt och elastiskt. Med tanke på priset och utbudet av färger kan det vara mitt nya go-to garn när det kommer till sockor. 
3 kommentarer:

Luxxie - kreativt kaos sa...

Så fina de är! Cascade heritage är verkligen mitt favoritgarn, ÄLSKAR det! Jag tycker det är så mycket och härligt, varmt och bra pris. Jag skulle vilja handla upp hela garnkorgens lager med det, haha.

Luxxie - kreativt kaos sa...

Där det står 'mycket' ska det stå 'mjukt' ... Jisses, inte ens en felstavning utan helt fel ord! x)

Lovisa sa...

Tack! Ja, garnet är underbart - älskar utbudet av färger, planerar redan vad en kan göra för kombinationer av resterna från olika tänkta sockor...