måndag 4 november 2013

En helg av unn

Det var länge sedan det kändes så välbehövligt med helg. Har bara gjort bra saker: aw med gänget följt av mer öl, mat och häng på Söder om Småland, sovmorgnar, äpplepajbak (min nya genipaj: äpplen, kanel, dinkelmjöl, råsocker, rågflingor och kokos), spelkväll i lördags och stickkväll igår. 

Sent igår, när tjajorna gått, så började jag inspirationsnysta mitt garn från Sweet Georgia Yarns medan jag och Micke rundade av helgen med lite Ms Fisher. Det är deras DK superwash i färgen English Ivy. Jag, som ju i princip uteslutande går i gång på blått, har en soft spot för vissa gröna nyanser. De får gärna gå åt murgröna och mörka juveler, men absolut inte åt gröngult. English Ivy är i princip perfekt, juvelgrön med nästan svarta inslag. Purr! 

Bild härifrån

Inga kommentarer: