torsdag 3 oktober 2013

Läget i punktform

  • På stickorna just nu: Gyllis av Stephen West, i Madtosh Vintage. Så här två tredjedelar senare älskar jag både mönstret och garnet så mycket att jag redan planerar att lägga upp nummer två. (Obs, mobilkamerafärgerna överensstämmer inte riktigt med verkligheten, bättre bilder kommer när den är klar!)
  • Jag har köpt en kjol på Humana i ett så färgstarkt mönster att jag tänker att den matchar cirka alla crazy bananas-färger jag kan få för mig att sticka i. 

  • Jag är förkyld, vilket alltid får mig att känna mig lite kränkt eftersom jag envist brukar hävda att jag har världens bästa immunförsvar och aldrig blir sjuk. Tröstade mig med att göra ett stilleben. 

  • Till helgen ska jag åka till Uppsala på disputation, darlingissima Moa dispar i latin. Tänkte försöka hinna inom Yll och Tyll, för visst borde jag de tycker ni som har varit där? Ja?
  • Fick idag en spontaninbjudan till Sydney av en forskare som är sjukt ball och skulle vara intresserad av vad jag håller på med. Första tanken: ahmen Gud vad smickrande. Andra tanken: Australien alltså, borde de inte ha ett fantastiskt garnutbud med tanke på alla deras får?
  • Avslutningsvis ska jag strax bege mig till Stickklubb Malmös tredje möte, den här gången på Grand. Jag funderar på om whiskey är vad jag borde satsa på ikväll pga dödsförkylningen? Whiskey och Stephen West liksom, vad kan gå fel?


2 kommentarer:

ChW sa...

En sväng till Yll och tyll tycker jag du ska försöka hinna med. Det ligger ju bra till när man kommer från tåget, till exempel.

Luxxie - kreativt kaos sa...

Ja, du borde absolut ta en tur in på Yll och Tyll. Dom har väldigt mycket roliga, fina, lyxiga och vanliga garner. Jag brukar gå in om kika runt där efter skolan bara för att lära känna butiken lixom. Och som föregående sa så ligger den väldigt nära stationen, bara ett kvarter ifrån. Jag pendlar ju så det är ju på vägen, haha, farligt. :)