onsdag 4 september 2013

Lycka, så himla köpbart ibland

Igår hade jag en så ultimat dag alltså. Efter att ha varit på ett jobbmöte och blivit lovebombad av människor som jag aldrig träffat förut så gick jag inom Tant Hulda, en jättefin vintagebutik här i Lund, där jag provade en 60-talsklänning som satt som en smäck. När jag gjorde ett litet lyckligt piruettmove ut ur provrummet så sa butiksägaren att de har en till, uppsydd efter samma mått men i ett annat tyg, och båda visade sig vara blåmönstrade och till halva priset och när jag inte tror att det kunde bli bättre så säger hen att de i slutet av månaden kommer att börja sälja garn i retrofärger med matchande vintagemönster. Alltså, hur bra får det bli? Älskar vintagekonsumtion, både pga av snygghet och gott miljösamvete. 

Dessutom avslutades dagen med att jag fick ett mail från en student vars intyg som jag hade skrivit hade hjälpt hen att komma in på sin drömutbildning i Kanada, så karma på det.  

Nu däremot är jag som en liten svettig fläck eftersom jag för första gången har varit med om att behövt avvisa ett antal studenter i dörren pga av (över)full kurs och sal och sedan improvisera en föreläsning i tre timmar tillsammans med en kollega eftersom ordinarie föredragshållare fick förhinder i sista stund... svettigt men kul! Men nu ska jag samla ihop mig och åka till Malmö (veckans tema) för aw med ze boyfriend och tiopoängspersonerna Johanna och Torbjörn. Har på mig en av klänningarna vilket har hjälp mig genom dagen, men hinner inte fota just nu. Återkommer! 

Inga kommentarer: