onsdag 25 september 2013


Även om jag är just nu är inne i vad som känns som en intensiv sjalperiod så vill jag ändå sticka ungefär samtliga koftor (alltså jag vet att det egentligen är skillnad på en kofta och en tröja, men jag kallar allt för koftor) ur senaste Knitscene. Läste om den på Marias blogg och föll för så många möster att jag faktiskt köpte tidningen. Framförallt är jag sugen på Fabrication Pullover och Emmanuelle Sweater (och Praline! Och Rock Candy!). 

<3 popfärger och intarsia! Knitscene får dessutom en guldstjärna i kanten eftersom jag tycker att den innehåller mer redaktionellt material än många andra sticktidningar som mer är som rena mönstersamlingar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer! Tidningen är jättefin.

Apropå Ravelry-favoriter: här är min senaste. Jag har självaste boken, Knit 2 together, i vilken ingen mindre än Tracey Ullman medverkar.
http://www.ravelry.com/patterns/library/novella-socks

Lägger du ut dina alster på Ravelry också eller endast här?

Lovisa sa...

Vad kul att du har hittat hit, och tack för tips! Jag lägger ut mina alster på Ravelry - är också du aktiv där? Om du vill bli vän så hittar du mig som LovisaDrusilla (föga förvånande alias?).

Anonym sa...

Och jag har det föga fantasifulla MartinaFinnskog som alias. Men jag har inte lagt ut något. Jag går in och lägger till dig som vän!

Lovisa sa...

Kul att vara vänner även där - jag älskar Ravelry!