måndag 22 juli 2013


Eftersom jag tillbringar en inte heeelt oansenlig mängd tid med att mönstersurfa på Ravelry tänkte jag varje vecka lyfta fram en ny favorit lite extra. Dels för att det är ett inslag jag älskar både Stickpodden och Stick with us podcast, dels som en påminnelse till mig själv att inte glömma det där superinspirerande mönstret när kön fylls på med fler projekt. Först ut är en klänning (det var Stick with us' festavsnitt som fick mig att tänka på den) som faller just inom kategorin inspiration snarare än något jag kommer att lägga upp pronto. Fast jag älskar ju klänningar (seriöst, jag har ej burit byxor på över tio år, varför skulle jag liksom när det finns så många fantastiska vintageklänningar som bara väntar på min kärlek) så kanske händer det en dag. Tänk er den i typ i ett lite matt mellanblått garn. Purrfect!

Mönstret kommer från Vogue Knitting Early Fall 2013. Och när vi ändå är inne på det numret, kan vi då tala om hur fin den här rävtröjan är? Dör lite.

Inga kommentarer: