måndag 29 juli 2013


Veckans favorit tar inte hänsyn till min rant nedan om att det är så varmt, jag vill sticka en kofta ändå, närmare bestämt Moroccan Nights av La Maison Rilile. Om en inte riktigt orkar mosstickning och flätor, eller bara vill ha samma snygga passform men ett lite renare plagg, har samma designer stickat om sitt mönster i vanlig slätstickning. När jag först såg den versionen tänkte jag gud vilken fin kofta, fast ouch vilket fruktansvärt garn, men ju mer jag tänker på det, desto mer befriande och härligt tycker jag att det är att hon har gått loss med ett rejält åttiotalsgarn. Tjejen bakom La Maison Rilile har dessutom bloggen Knitting Therapy och efter att ha läst den är jag ännu mer övertygad om att hon inte kan vara något annat än en sjukt ball person.Inga kommentarer: